Fotogaleria

26 prill 2017

Prezentohen aktivitetet e zhvilluara dhe rezultatet e delegacionit të Kosovës nga takimet pranverore të FMN dhe BB

24 prill 2017

Guvernatori Hamza dhe delegacioni pjesëmarrës nga Kosova përfunduan takimet e Sesionit Pranveror të FMN-së dhe Bankës Botërore në Washington D.C

21 prill 2017

Guvernatori Hamza gjatë qëndrimit në Uashington nënshkroi marrëveshje të bashkëpunimit me Bankën për Rezervë Federale të New York-ut

20 prill 2017

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës po merr pjesë në takimet vjetore të FMN-së dhe Bankës Botërore

14 prill 2017

Kosova do të implementojë Sistemin e Avancuar të Shpërndarjes së të Dhënave të Përgjithshme të FMN-së

11 prill 2017

AMF certifikon aktuarët e rinj

5 prill 2017

Studentët e Universitetit Amerikan në Kosovë vizituan Bankën Qendrore të Kosovës

31 mars 2017

Guvernatori Hamza merr pjesë në takimin e guvernatorëve të rajonit në Umag të Kroacisë

31 mars 2017

Zëvendëguvernatori Ismajli priti një delegacion nga Federal Reserve Bank of New York

31 mars 2017

BQK-ja informon studentët pejanë për qeverisjen korporative dhe menaxhimin e rrezikut

30 mars 2017

Studentët e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Prishtinës njihen me punën dhe rolin e BQK-së

30 mars 2017

Në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Parasë u mbajt ligjërata në Universitetin e Prizrenit

29 mars 2017

Vazhdojnë aktivitet për Javën Ndërkombëtare të Parasë

27 mars 2017

Shënohet Java Ndërkombëtare e Parasë

26 mars 2017

BQK, Shoqata e Bankave të Kosovës dhe Muzeu Kombëtar shënojnë Javën Ndërkombëtare Parasë

14 mars 2017

Bordi i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) i mundëson Kosovës qasje të financimit prej 100 milionë euro

22 shkurt 2017

Banka Qendrore ndau çmimet për Ekonomistë të Rinj dhe për Storiet më të mira në gazetari nga fusha e sistemit financiar

31 janar 2017

Republika e Kosovës fillon raportimin e rregullt në Eurostat të statistikave të sektorit të jashtëm

16 janar 2017

Sektori bankar i Kosovës kontribuues në financimin e ekonomisë

19 dhjetor 2016

Çmimi i BQK-së për Storien më të mirë në gazetari nga fusha e ekonomisë- sistemit finaciar

22 nëntor 2016

U mbajt punëtoria dyditore :“Punëtori për mundësinë e përfshirjes së palëve të interesit në edukimin financiar” në bashkëpunim me BQK-në, CYFI-n dhe SHBK-në

15 nëntor 2016

Kosova ka bërë progres sipas Raportit vjeshtor të FMN- së 2016 për çështjet rajonale ekonomike për EQLJL

3 nëntor 2016

Në Prishtinë u mbajt Konferenca “ Shërbimet Digjitale Bankare në Kosovë “

1 nëntor 2016

BQK shënoi Ditën Ndërkombëtare të Kursimeve

1 nëntor 2016

Konferenca vjetore e Bankës së Shqipërisë me temën: “Harmonizimi i politikës monetare me stabilitetin financiar – objektivat, përgjigjet dhe ndërveprimi mes tyre në periudha pasigurie”

1 nëntor 2016

Guvernatori Hamza priti një delegacion të lartë nga Deutsche Bundesbank

19 tetor 2016

BQK dhe Ambasada Amerikane shënuan fillimin e projektit “ Edukim Financiar për Vendime të Duhura”

10 tetor 2016

Takime të shumta të Guvernatorit në SHBA gjatë takimeve vjetore të BB dhe FMN

27 shtator 2016

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Bankën Gjermane për Zhvillimi KfW organizuan:Tryezën e Rrumbullakët me temën “Financim dhe Sigurim për Agrokulturë”

27 shtator 2016

Guvernatori z. Bedri Hamza priti në një takim në Banken Qendrore të Republikës së Kosovës drejtorin e Aleancës për përfshirje Financiare AFI z.Alfred Hannig

16 shtator 2016

BQK-ja ndau certifikata për studentët pjesëmarrës të programit të praktikës profesionale