Lajmi kryesor

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës merr pjesë në takimet vjetore të FMN-së dhe Bankës Botërore

8 tetor 2015
  Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës z. Bedri Hamza merr pjesë në takimet e rregullta vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore, të cilat janë duke u zhvilluar në  Lima ...

 

Video Youtube