Lajmi kryesor

Guvernatori Hamza mbajti një ligjeratë me gazetarët e ekonomisë

25 maj 2015
      Guvernatori Hamza  mbajti një ligjeratë  në punëtorinë me gazetarët e ekonomisë  të organizuar nga Qendra për Hulumtime Strategjike dhe Sociale STRAS. Në vijim gjeni ligjeratën e Guvernatorit .   ...

 

Video Youtube