Lajmi kryesor

Guvernatori Hamza priti drejtoreshën e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor

14 janar 2015
Guvernatori  Hamza  ka pritur sot në takim zonjën  Ellen Goldstein  drejtoreshë e Bankës Botërore për Ballkanin perëndimor dhe zotëri Jan-Peter Olters, drejtor i zyrës së Bankës Botërore për Republikën e Kosov&...

 

Video Youtube