Lajmi kryesor

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, z. Bedri Hamza, priti një delegacion të lartë të BERZH-it

26 janar 2016
Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, z.Bedri Hamza priti në takim një delegacion të Lartë të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, të kryesuar nga Drejtoresha Menaxhuese për Evropë Juglindore ...

 

Video Youtube