Lajmi kryesor

Guvernatori Hamza po merr pjesë në takimet vjetore të FMN-së dhe Bankës Botërore

17 prill 2015
Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës z. Bedri Hamza me rastin e qëndrimit të tij në SHBA , ku po merr pjesë në takimet e rregullta vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore, të cilat po zhvillohen n&eu...

 

Video Youtube